SwimCount-Férfi termékenységi teszt

9990 Ft18990 Ft (-47%)

Elfogyott

Egységár: Kategória:

SwimCount – Férfi termékenységi teszt

 • mozgó spermiumok (PM) arányát méri
 • A PM spermiumok száma a legjobb indikátora a férfi termékenységnek és alapvető fontosságú a terhesség kialakulásában
 • 95% pontosság
 • CASA (Computer Assisted Sperm Analysis) technológiával összehasonlítva 100 % eredménnyel

A SwimCount férfi termékenységi teszt megoldást kínál ha gyorsan, megbízható választ szeretne a termékenységi állapotáról otthoni környezetben.

Mi a SwimCount?

Dán fejlesztésű termékenységi teszt férfiak részére, amely a progresszív mozgó spermasejtek koncentrációját méri a sperma mennyiségében. A mozgó sejtek aránya tükrözi legjobban a férfi termékenységet.

Mi a különbség a SwimCount és más otthon használható tesztek között?

A SwimCount a mozgó spermiumsejteket számolja, míg a legtöbb teszt az ondó mennyiségben található összes sejt mennyiségét.

Miért fontos ez?

Képzeljen el egy zacskó színes cukorkát, amiből a sárga színű a legjobb minőségű és a legfinomabb. Mindenki a sárgát szeretné, de ehhez át kell válogatni az egész zacskót. A teljes zacskót a Total Count elv alapján működő tesztek nézik. Azaz a teljes spermaszámot veszik alapul, míg a férfi termékenység legjobb mutatója a mozgó sejtek aránya, (a sárga cukorkák) ezt számolja a SwimCount.

Hogyan működik a teszt?

Három kamra található az eszközön belül, csak az ún. progresszív motilis sperma sejtek (PMSCs) jutnak el az 1. kamrából a 2. kamrába ahol az ott található festéktől elszíneződnek. Ez a szín megjelenik a 3. kamrában vagyis az eredményablakban. A PM spermiumok száma a legjobb indikátora a férfi termékenységnek és alapvető fontosságú a terhesség kialakulásában. A PM spermium az egyetlen olyan spermium sejt, mely képes természetes úton megtermékenyíteni a petesejtet. A nő természetes úton történő megtermékenyülésének esélye a PM spermiumok számával növekszik (bizonyos határig).

Mennyire pontos a SwimCount?

Teljesítmény 96%-os érzékenységével és 91%-os specificitásával a SwimCount kiváló teljesítményt nyújt a milliliterenkénti PM spermiumszám meghatározásában. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a teszt alapján az ön spermájában több mint 5 millió PM spermium van milliliterenként, akkor 96% a valószínűsége, hogy ez a teszteredmény helyes. Ha a teszt alapján az ön spermájában kevesebb, mint 5 millió PM spermium van milliméterenként, ez az eredmény 91% valószínűséggel helyes.

Milyen tényezők befolyásolják a teszt eredményét?

 • A tesztet 2-5 nap önmegtartóztatás után kell elvégezni, a korábban vagy később nyert ejakulátum befolyásolja az eredményt
 • Pontosan 0,5 ml mintát kell a fecskendőbe szívni
 • Nem vízszintesen tartja a készüléket a vizsgálat során
 • Ha az ondóba buborékok kerülnek a készülékbe helyezés során
 • Ha a készüléket megrázzák

Hogyan javítható a sperma minősége?

 • Ne szedjen anabolikus szteroidokat
 • Kerülje a forró fürdőt
 • Ne dohányozzon, ne fogyasszon rendszeresen alkoholt, drogokat
 • Mozogjon rendszeresen és étkezzen egészségesen
Légy az első aki véleményezi a/az “SwimCount-Férfi termékenységi teszt”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Még nincs értékelés

Main Menu

SwimCount-Férfi termékenységi teszt

9990 Ft18990 Ft (-47%)