-65%

Itch Gone Csípésűző

4 200 Ft 1 490 Ft

A vérszívás előtt és alatt a szúnyogok nyálat fecskendeznek áldozatukba, mely véralvadásgátlóként működik. Ez immunválaszt vált ki és viszketés jelentkezik, amíg a szervezet megpróbálja lebontani a nyál fehérjéit. Az ItchGone segíti megelőzni ezt a reakciót.

Cikkszám: 0337809000152 Egységár: 1 010,00 Ft Kategória: Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák
  • Leírás
  • Vélemények (0)
  • További információk

Termékleírás

Ha már megcsípett, megszúrt – legalább ne viszkessen, ne fájjon. Néhány kattintás közvetlenül a szúrás helyére és a viszketés elmúlik. Az ItchGone zsebben, táskában elfér, tárolására nem kell külön gondot fordítani. Egyszerű, kényelmes, fájdalommentes.A piezoelektromos technológián alapuló eszköz használata biztonságos, túladagolás, mellékhatás nem fordul elő. Az eszköz belsejében piezoelektrikus kristályok találhatóak, melyek 30.000 elektromos kisülés generálását teszik lehetővé.

ItchGone – csípésűző készülék

A tavasz, a nyár beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban, s bármely erőfeszítéseket teszünk is – rovarcsípés nélkül nem ússzuk meg, különösen nem szúnyogcsípés nélkül. A szúnyogcsípésre használt krémek, aeroszolok, kencék bőrünket összekenik, szaguk nem mindig és mindenkinek kellemes, ruhánkon foltot hagynak, kiömölhetnek, túlmelegedhetnek, megromolhatnak, ha azonban nem teszünk a viszketés ellen valamit, akkor az áldozatnak – különösen a gyermekeknek – sok  kellemetlenséget, sőt szenvedést okozhat. A viszketés nem hagy pihenni, s a véresre vakart sebek elfertőződhetnek, begyulladhatnak.


Az ItchGone kezelés  alapgondolata, hogy a csípés vagy szúrás területére közvetlenül alkalmazott,  egymást követő magas feszültségű, alacsony áramerősségű elektromos kisülések felmelegítik a környező szöveteket, mely csökkenti a hisztamin kibocsátását. A kevesebb hisztamin enyhébb viszketést és kisebb duzzanatot jelent. Ha pedig ellen tudunk állni a vakaródzás sürgető kényszerének, a csípés nem gyullad be és nem fertőződik el.

Csak külső használatra!

Ne használja az ItchGone készüléket:
–        ha pacemakere van
–        a terhesség első 16 hetében
–        a szem környékén
–        fémtartalmú implantátumok felett
–        nedves bőrön és párás környezetben
–        tiszta oxigénhez illetve gyúlékony folyadékokhoz közel
–        ha epilepsziában szenved
–        a nyakon elöl és oldalt: a nyaki erek, idegek, légcső és nyelőcső izmai felett
–        a szív felett
–        vezetés közben
–        8 éves kor alatti gyermek ne használja felnőtt felügyelete nélkül.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


“Itch Gone Csípésűző”értékelése elsőként