Fájdalomcsillapitó Toll “Pain Gone”

Fájdalomcsillapitó Toll “Pain Gone”

9 990 Ft

Fájdalomcsillapító hatását a bőrön keresztülható idegi stimulációval érjük el (TNS), amely hatásos krónikus és akut fájdalmakban.

Cikkszám: 0337809000146 Egységár: Kategória: Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák
 • Leírás
 • Vélemények (0)
 • További információk

Termékleírás

A PAIN ® GONE nem hasonlítható semmilyen eddigi próbált gyógymódhoz.
Egy forradalmian új termék, amely ott is sikert ér el, ahol a többi eszköz csődöt mondott. Kinézetében egy tollhoz hasonlítható, rövid hatóidejű gyógyászati eszköz. Működtetéséhez nincs szükség tűre,elemre vagy akkumulátorra, így bárhol, bármikor használható. Úgy csökkenti a fájdalmat, hogy az idegpályákon keresztül kis elektromos impulzusokat juttat el az agyba, amelynek hatására endorfinok szabadulnak fel (a test természetes védekező reakciója a fájdalom ellen).

Néhány krónikus megbetegedésekben jelentkező fájdalmaknál egy-két hétig tartó napi többszöri kezelés után látványos a javulás érhető el. Bizonyos esetekben szinte azonnal hat.

fájdalmat a panasz helyén, hatékonyan, biztonságos és természetes módon szüneti meg! A készülékben elhelyezett piezoelektromos kristály a készülék működésekor egyszeri mágnes feszültségű,igen alacsony áramerősségű impulzust bocsát ki.
(1500 V, 0,006 mA, 1-2 Hz). A bőrrel érintkező készülék az elektromos áramot a kezelt felületre bocsátja ki, mely az emberi testben elvezetődve fájdalomcsillapító hatást fejt ki. A készülék működési elve a klinikai gyakorlatban már régóta bevált.

A klinikai vizsgálatok alapján leghatékonyabban ízületi fájdalmakat csillapít, mint pl. rheumatikus eredetű gyulladások, arthritis, teniszkönyök, isiász. Kitűnő eredményekről számoltak be a sportolók akut sérülések, izomhúzódások esetén.

A termék egészségpénztárban elszámolható!

Miért érdemes használni

Új eszköz a fájdalomcsillapításban amely egyszerű és természetes.
Bármilyen típusú fájdalomra használható.
Nem tartalmaz hatóanyagot, ezért nem lehet túladagolni, nincs mellékhatása.
Kicsi és könnyű, tartozékok nélküli,elfér egy táskában vagy zsebben, ezért bárhol és bármikor alkalmazható.

Minőségi tanúsítvány száma: CE 0086.   Használati útmutató

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


“Fájdalomcsillapitó Toll “Pain Gone””értékelése elsőként

Hogyan használja a PAIN ® GONE-t
 • vegye kézbe a PAIN GONE-t
 • mutatóujját helyezze a fémgyűrű köré
 • keresse meg a fájdalmas területet, és helyezze a PAIN GONE-t a fájdalom gócára
 • 15 cm-es sugarú körön belül hatékony
 • nyomja meg a piros gombot 30-40-szer
 • minden gombnyomás egy impulzust továbbít, amely endorfint aktivál, a test természetes fájdalomcsillapítóját
  Hogy erősítse a hatást, használja a PAIN GONE-t a fájdalomcsillapító ingerlési ponton, a hüvelykujj és mutatóujj találkozásánál. A jobb eredmény elérése érdekében használja a PAIN GONE-t rendszeresen, akár 10-20 percenként, valamint a testhez kapcsolódó akupunktúrás pontokon. Az ingerlési pontok kezeléséve szélesebb körű felhasználhatóságot biztosít.     Mikor ne használja a PAIN ® GONE-t
 • közvetlen fém implantátum felett
 • szívritmuszavarok esetén
 • nedves bőrön
 • terhesség esetén
 • ha pacemakere van epilepsziás betegeknél
 • szem környékén
 • 8 év alatti gyermeken
 • gyúlékony anyag közelében
 • nyílt seben
Média megjelenés 2004. december 13. Tollal is legyõzhetõ a krónikus fájdalom Két betegségcsoportt tesztelte a készüléket

PAIN®GONE A fővárosi Szent Imre Kórház reumatológiai szakorvosa Dr. Puskás Réka klinikai körülmények között tesztelte a PAIN®GONE fájdalomcsillapító gyógyászati segédeszközt. Két csoporton végezték a vizsgálatot: vegyes, krónikus fájdalomban, illetve alsó vagy felső végtagon jelentkező, gerinctájról kisugárzó fájdalmaktól szenvedő betegeknél. A kiválasztott betegek 8, illetve 15 napos kezelésben vettek részt. A készüléket tetszés szerinti alkalommal önállóan használták. Regisztrálták a használt mennyiséget, az egyes kezelések eredményességét, a szedett fájdalomcsillapító gyógyszereket, valamint a készülékekkel való általános elégedettséget. A szedett kiegészítő fájdalomcsillapító mennyiségét feljegyezték. A kezelések hatásosságát a betegek százalékban becsülték meg. A kezelés végén a készülékkel való általános elégedettségüket 1-től 5-ig terjedő skálán jelezték. A gerinctájról kisugárzó fájdalmakban szenvedő betegek általános napi használata 3,72 alkalom. A másik csoport szintén krónikus fájdalmaktól szenvedő tagjainál az átlagos napi használat 4,22 volt. A fájdalomskálán az A csoport tagjainak fájdalma az első héten 50,1, a második hét végére pedig 65,07 százalékot javult. A b csoportban az első hétvégén 28%, a második végén 54,34% volt a betegek fájdalmának csökkenése. A páciensek általános elégedettsége az ötfokozatú skálán átlag 3,61 volt.