Arcvédő pajzs, 3 db plexivel

990 Ft

Raktáron

Cikkszám: 0337410003455 Egységár: Kategória:

Leírás:
Az újrafelhasználható arcvédő pajzsot úgy tervezték, hogy megvédje viselője szemét, orrát és száját a fröccsenéstől, permetektől. Az átlátszó PET-szemellenzők páramentesítő réteggel vannak bevonva, amely segít megőrizni a tiszta látást. A pajzs elég hosszú ahhoz, hogy homlokától az álláig eltakarja a teljes arcot. Az arcvédő egy PE táskába van csomagolva, koronával, szilikon hevederrel és 3 db cserélhető plexivel. Az arcvédő szükség szerint felfelé tolható.

Használati útmutató:
A plexit pattintsa rá a kék műanyag koronára. Ezután a fej méretének megfelelően rögzítheti a gumiszalagot a korona mindkét oldalán.

CE és Szabványok:
A terméket úgy tervezték és tesztelték, hogy megfeleljen az EU 2016/425 PPE követelményeinek, mint II. Kategóriájú egyéni védőeszköznek, és az EN166: 2001 szabvány (1. optikai osztály) alkalmazandó részeivel. Az arcvédő CE-jelöléssel ellátott, amely a kék koronán jelölve van.

Tisztítás:
Az arcvédőt bármilyen tisztítószerrel vagy fertőtlenítőszerrel meg lehet tisztítani. A szem védelme érdekében tisztítás közben ne viselje az arcvédő pajzsot.

Tárolás:
Por, karcolás és felesleges kopás elkerülése érdekében tárolja tiszta, száraz helyen. Ne tartsa közvetlen napfényben, 30 C° feletti vagy 5 C° alatti hőmérsékleten.

Tartósság:
Bontatlanul 2 évig tárolható.

Hulladékkezelés:
A karton csomagolás és a műanyag tasak (PE) újrahasznosítható.

CikkszámMegnevezésEAN kódKiszerelés
1999903455Arcvédő pajzs07081645591 korona, 3 plexi

Main Menu

arcvédő pajzs

Arcvédő pajzs, 3 db plexivel

990 Ft

Kosárba